blowout 2010 juniori

15 March, 2010 – 0:48

Všeobecné kecy: Blowout (vyslovuj blowjob) a jeho piate pokračovanie sa odohrali tento vikend 13.-14. 3.2010.

Tento report píše polik a pojednáva o pôsobení nášho juniorského tímu. Zloženie: Palo Guričan, Spišo (oni dvaja len v sobotu) a Miško, PeťoCs, MišoH, Friker (posila zo škorpíkov) a moja maličkosť.

Na dokolalé precítenie tohto reportu je doležité si pustiť do pozadia:

V sobotu ráno som si povedal, že by bolo dobré niečo napísať o tomto turnaji.  V predvečer turnaja sa u nás na intrákoch konala menšia party, na ktorej sme privítali našich košikých kolegov z tímu First Date.  S MišomH sme sa dohodli, že ráno o 7:20. Problém bol v tom, že on vtedy nastupoval na autobus a ja som sa vtedy budil. Tak som v miernej panike opúštal intráky a v 39 som jedol Joy keksy s čajom (pohľady okolostojacih boli veľmi spýtavé..). V električke číslo 5 som stretol Busa, ktorý práve intenzívne panikáril, že sa mu ropadáva tím (touto cestou pozdravuje Matyho).

Zvyšok rána klasika: príchod, rozvička, odpracme sneh a ide sa hrať. Sneh? Jááj, to bežne nebýva… čím sa dostávame k POČASIU, v kolečku asi najskloňovanejšej téme, téme konveržačných rozhovorov, rozhodcovi niektorých zápasov, skrátka najospevovanejšej entite turnaja. Bolo všelijaké, aprílové v marci, sneh, vietor, občas dážd, vietor, slnko, vietor…

Začíname v našom juniorskom poole s Morthensákmi z Trnavy. Typický prvý zápas, chviľku hľadáme koncentráciu neisté nahrávky, veď to poznáte.  Obrana nám ale ide, hráme zónu s trojčlenným 1. capom, oni nevedia hodiť takmer žiadnu prihrávku, vyhráme 6:2. super nie? Ale keď sa za stavu 6:6 hral posledný bod.. tak to bolo horšie. Pri tom konci už koncentrácia padala, hadžu sa hlúposti, proste zlá hra. Naštastie sme to ale dali posledným bodom. 7:6. Tesné.

Prichádza MD junior s 3 luďmi, dali sme ich 8:3, ale naše pocity z hry to teda nevylepšilo.

V zápase s MD makaky sme hrali podľa mňa peknú hru, puštali nás občas, šupali sme si to na dlhé, mali prevahu (vyhrali turnaj), ale z toho zápasu som mal najlepší zážitok z turnaja. Hlavným  dôvodom toho dobrého pocitu ale bola hudba ktorú v tomto zápase DJ veľmi dobre vypeckoval, 100 múch- Oblčme sa, Chikiliki – V šuštakoch, a iné pecky nenechajú chladným nikoho kto má kúska citu.

Začína kľúčová fáza turnaja cross games. (aj s MD to bol crossgame , ale to sme nemali šancu). LayD’s. Tím poskladaný z výberu báb českých a slovenských tímov. Vyhrávame 3:0. Super, naša hra!! Ubeháme ich!!  Konečný výsledok 3:7. Homeboy Kde je motivácia? (pozri poeticko-satirický dodatok). Asi to nemá zmysel komentovať.

K bonmotom úvodného dňa treba pripísať Palov hod ktorý zobral vietor, narazil do brány, ktorou sa dostal von z areálu a ešte stihol naraziť do auta. Fúkalo…

Zlomení prehrou dobre rozohratého zápasu navyše s babami sa pomaly rozchádzame domov. Cesta domov. Opäť električka číslo 5. Peťo čosi pozerá na mapke, štiká lístok, v tom vchádza revizor… 2. pásmo, f*** a tak sme traja dostali pokutu, a Peto zarobil 40 eur za 15 sekúnd. Turnaj sa predražuje…

Večerná párty v meste… no neprišli sme, lenivosť zvíťazila. Ale Košičania vraveli, že nič moc. Takže chýbala Motivácia…

Ráno štartujem už v rovnakom čase ako zvyšok, cesta v pohode.  Prichádzame na ihrisko Košičania sa rozhadzujú, chýba im súper. Na nás sa chystajú baby z Veľkej Moravy. Hráme opäť ako (pozor terminus technicus) šmatlaví. Nejako nás proste dávajú vietor bol silnejší ako priemerne na tomto turnaji, mali sme s ním dosť problémy, bez striedania… ale to sú všetko len také výhovorky do krúžku. Pravda je že si nevieme nabiehať poriadne a ak si aj nabehneme (toto je hlavne môj prípad) dokazíme to následnou prihrávkou. Na toto je asi liek len veľa hrať vonku (na to hádzanie).

Morthens v ďalšom zápase, opäť staré chyby, dropovanie, zle nahrávky ktoré mali byť isté a tak. Bol istý čas kedy sme sa vzchopili (zo 4:0, na 4:2 a útok po vetre), ale konečný výsledok bol 6:2 a moja depka. Ale ide sa do finále. Je tu ešte Motivácia?

Morthens juniori a ženy. Finále divizie. Posledný zápas s rovnakým súperom ako prvý. Všetci máme v nohách aspoň 7 zápasov. Začíname hlúpo ako bežne na tomto turnaji.  1:4 ale vidíme, že máme na to, sú nižší,  majú baby, sice striedajú ale aj tak fyzická prevaha je na našej strane. Prichádza pamatná rada od Brankiho: “Šak to tam, šupnite na dlhú a potom bránte.” Otáčame veľlmi dobrou sériou na 7:5. Konečne je tá hra aká-taká. Ale keďže naše mladé mozgy sa dokážu sústrediť iba 10 minút v kuse, zase toto vedenie strácame a je to 7:7. Je to napínak, utočíme proti vetru, v hre sú asi 3-4 turnovery na každej strane . Zase sme pred zónou, zase sme tam nasačkovaní ako sardinky, zase stojím von zo zóny, lebo nechcem zavadzať a nabehnúť nie je kam. Miško (asi) mi nahráva, MišoH sa uvoľňuje, nahrávam mu a bežím do zóny, je tam prihrávka, chytám to. JO!!! VYHRALI SME!!! SME MAJSTRI SVETAAA! (sorry nechal som sa uniesť). Napriek zlej hre, ktorú sme počas turnaja predvádzali sme vyhrali kat. juniorov.

Ešte som si dal jeden zápas za pickup aby som vybehal to finále.

Okrem herných veci treba na tomto turnaji vyzvihnúť hudbu, bola skutočne rôznorodá, vymakaná, často motivačná a aj pri čakaní na ďalší zápas nútila ľudí hýbať sa. Ďalej to boli fakt pekné baby s ktorými sme hrali (možno aj preto to niekedy vyzeralo tak ako vyzeralo..)

Moje hodnotenie tohto turnaja je  dosť negatívne, prehrali sme zápasy na ktoré sme mali, hrali sme proti vetru ako blbí, ja osobne som spravil veľa chýb. Ak chceme na tej winterlige niečo zahrať tak treba to nacvičiť inak. V prvom rade vidím problém v tom, že sa nepoznáme kto ako hádže, kto ako nabieha a tak. Problémy s hádzaním vo vetre som už spomenul, to možno príde s jarou. Veľmi sa teším na BoUL a winterligu, kde si opäť zahráme v juniorskej zostave. Daľší turnaj je nová Motivácia…

Ak som na niečo zabudol reagujte v komentoch..

Polik

tak a na záver je tu poeticko-sarkastický dodatok nazvaný:

(opäť si pusti odkaz hore)

Blowoutová Motivácia

Je stále zahrabaný doma,
na nohách má vredy,
lebo neni ready
nie nehráva, len rozmýšľa kedy,
pritom iba sedí, vníma
len animál od discovery
nepohne sa z fotely
ako psisko od dverí,
verí že tam vonku
je fakt pri moc skorpikov
čo niesu vôbec nad vecou
nechápu pravých umelcov
ako je on stále si vraví jou
máš výber flow nalož to do nábehov

NO práve frisbee to je riadna motivácia.
falošný nábeh nieje žiadna motivácia
a keď klameš sám seba tak kde je motivácia
homeboy kde je tvoja motivácia
basket nieje žiadna motivácia .
falošné púto nieje žiadna motivácia
a keď klameš sám seba tak kde je motivácia

JOu pohni sa nestoj
buď v kľude si fresh dogg
Prelez to bež cestou
necestou cez to
vieš za čo sa postaviť máš
môžeš zastaviť dážď zastaviť čas,
možeš zastaviť disk, tak zastav ho raz,
Keď sa roprši raz
tak neprestane rýchlo
tvoj oheň horí a ten nezhasne tak rýchlo
viem že chápeš amigo tak rozhýb kosti
a ži každú sekundu do sýtosti
a pozvi hostí a daj si párty a
si fresh ako Moja reč no tak bež
veď to sám vieš
rob všetko ak chceš
a ak si korektný tide a nezatiahneš
všetko dosiahneš amigo hlavu hore
ja viem že okolnosti ťa občas dajú
dole no hovor pravdu vole
kde sa beží daj šprint
a ja viem že niekde dole v tebe leží pár fínt
a nie len prežiť ale aj žiť
a mať niečo z toho.
Buď pripravený homie je to stále kto z koho
chod stále do toho
s rovnými nohami a dobrými ľuďmi a dobrými drogami

JOU život, svet moja motivácia,
frisbee je  moja motivácia,
Florencia je moja motivácia
Deň noc, moja motivácia ,
to že chcem moc, moja motivácia
zvýšit tempo je moja motivácia.
OH S.U.P.A. dnes tu pre vás.
Noc a deň je moja motivácia
vôňa zmien je moja motivácia
vôňa žien je moja motivácia
oh M.I.C.H. rep shit pre vás.
Moji luďia moj sen moja motivácia
dobrý sex dobrý text moja motivácia
to že viem čo chcem je moja motivácia
OH S.U.P.A. dnes tu pre vás

nezdá sa vám ten text (originál) nejako podozrivo o frisbee..

Post a Comment